12-04-21

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V.

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. is een zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton. Met onze locaties in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland bevoorraden wij onze klanten op hun magazijnen en of bouwwerken.

Met onze transportmiddelen of externe vervoerders bezorgen wij de producten van onze vestigingen en/of fabrieken naar de gewenste bouwlocaties “Just in Time”. Onze eigen transportmiddelen zijn voorzien van losmogelijkheden en lossen de producten op de gewenste plekken binnen de mogelijkheden van het materieel.

Onze medewerkers zorgen in samenwerking met onze toeleveranciers voor de juiste kennisoverdracht en ondersteuning voor, tijdens en na de bouwfase. Op verzoek komen wij bij u thuis of op het kantoor om mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar door te spreken. Om samen te komen tot het beste resultaat.

Door de platte organisatie van Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel staan wij garant voor onze kernkwaliteiten; “Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtig, stabiel en service gericht”

Samen met onze toeleveranciers willen wij voor u een vaste partner zijn tijdens uw bouwproces. Wij willen samen met u werken aan een esthetisch en bouwkundig fantastisch eindresultaat.

TachoByte

Met in totaal 6 vestigingen in Nederland heeft Kuipers Bouwmaterialen vrachtwagens die in noordoost Nederland materialen afleveren. Dit moet steeds vaker just in time en op uitdagende locaties. Inzicht in de actuele positie het wagenpark is daarbij van onschatbare waarde. TachoByte voorziet met de track en trace applicatie in deze behoefte. Met het Pro abonnement, heeft Kuipers een volledig en actueel inzicht waar de voertuigen zich bevinden. Hierdoor zijn ze flexibel, kunnen ze de gemaakte afspraken nakomen en de klant goed geïnformeerd houden over de actuele status van aanstaande leveringen.

Jan Kuiper van Kuipers Bouwmaterialen: “met TachoByte hebben we een mooi stap gezet in de informatievoorziening, efficiëntie en de bewaarplicht van tachograafbestanden. We kunnen op ieder moment, over alle vestigingen heen, zien waar onze vrachtauto’s zich bevinden en de klant informeren. Ook is hierdoor een behoorlijke reductie in interne communicatie gerealiseerd. Ten slotte ontzorgt het ons in het downloaden en bewaren van de noodzakelijke tachograaf bestanden in een up-to-date archief met alle data van onze ritten in de TachoByte cloud.”

Vraag een offerte aan