Digitale tachograaf

Nooit meer met een downloadkeys aan het werk. Nooit meer vergeten om het geheugen te downloaden. Altijd een up-to-date archief met alle data over uw ritten. Dat is uitlezen op afstand in het kort!

Tachobyte remote download

Digitale tachograaf uitlezen

De digitale tachograaf uitlezen geeft transportondernemers een unieke informatiebron, omdat alle relevante data digitaal op een bestuurderskaart en in het geheugen van de tachograaf worden opgeslagen. TachoByte maakt het digitale tachograaf uitlezen mogelijk op een slimme, innovatieve en toch eenvoudige manier waardoor men deze informatie kan gebruiken.

De bestuurderskaart en het massageheugen van de digitale tachograaf uitlezen wordt namelijk op afstand gedaan met alle voordelen vandien. Graag geven we u een kort overzicht van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden

Uitlezen op afstand

De Tb40 wordt geïnstalleerd en verbonden met de tachograaf van uw voertuig. Vervolgens worden de bestuurderskaart en massageheugen automatisch uitgelezen en online opgeslagen in de cloud.

Nooit meer met een downloadkeys aan het werk. Nooit meer vergeten om het geheugen te downloaden. Altijd een up-to-date archief met alle data over uw ritten. Dat is uitlezen op afstand in het kort!

 

 

TachoByte Remote Download

 

Analyse van tachograafbestanden

Vrachtwagenchauffeurs zijn gebonden aan strenge regels omtrent rij- en rusttijden. Vanuit veiligheidsoogpunt staan er hoge boetes op overtredingen. Het voorkomen van deze boetes en overtredingen is soms lastig. Gelukkig heeft TachoByte een oplossing die pro-actief werkt en veel geld kan besparen!

Kies voor zekerheid

Of u nu eigen rijder bent met 1 vrachtwagen of een grote vloot heeft, het TachoByte systeem ontzorgt u in alle zaken omtrent de digitale tachograaf.

Tachobyte levert sinds 2007 betrouwbare tachograafoplossingen die uw onderneming het een stuk gemakkelijker maken. Met onze oplossing hoeft u nooit meer handmatig de digitale tachograaf uit te lezen en bovendien heeft u altijd alle gegevens beschikbaar in het vereiste formaat en voorkomt u gedoe met de inspecteur.

Remote Download

Volledig automatisch uitlezen van alle tachograafdata

Veilig archief

Alle tachodata veilig in de cloud

Rij- en rusttijden overzicht

Alle uren en overtredingen in een overzicht

Rapporten

Diverse rapportage mogelijkheden

Status en lokatie van uw voertuigen

Zien waar al uw trucks zijn en wat ze doen

Direct aan de slag!

Bekijk hieronder de functies per uitvoering en vraag een offerte aan.

Remote download only

9,95 Tb40-basis
  • Per voertuig per maand
  • Download bestuurderskaart en massageheugen
  • Archief van alle tachograaf data
  • Ritrapporten
  • Voldoet 100% aan de EU wetgeving
Offerte aanvragen Vergelijk pakketten
Aanbevolen

Remote Download + Track & Trace

12,95 Tb40-pro
  • Per voertuig per maand
  • Alle features van Remote Download Only
  • Live voertuig volgen op landkaart
  • Overtredingsmodule
  • Voldoet 100% aan de EU wetgeving
Offerte aanvragen Vergelijk pakketten
Vraag een offerte aan