Over ons

TachoByte de tachospecialist sinds 2007!

TachoByte Support Medewerker
Familiebedrijf

TachoByte BV

Met veel ervaring in de wereld van ICT en mobiele data technologie, kunnen wij een grote diversiteit aan mobiele oplossingen zoals realtime tracking & tracing, kilometerregistratie, remote object monitoring en field force oplossingen etc. aanbieden. Via ons zusterbedrijf Accredis bieden we als sinds 2001 ritregistratie in cloud.

Bij TachoByte bieden wij een web-based oplossingen aan met daarbij de benodigde hardware en software. De door U geautoriseerde gebruikers hebben toegang tot ons webportaal via het internet. U hoeft dus geen dure servers te installeren en in beheer te nemen

Onze missie

Op ieder gewenst moment via het internet met de meest actuele status zowel de gegevens van het massageheugen van de digitale tachograaf als de ingevoerde chauffeurskaart uitlezen. De chauffeur hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten of zijn/haar reis te onderbreken.

Het uitlezen geschiedt gewoon tijdens het rijden. Hiermee helpt TachoByte u om onnodige boetes te voorkomen en levert het informatie waarmee bedrijven hun efficiëntie kunnen vergroten.

Eenvoudige en snelle implementatie.

Eenvoudige koppelingen met externe systemen.

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Uniek eigen software platform

Blijven innoveren

Vraag een offerte aan