Cubri Recycling B.V.

Wij zijn een veelomvattend bedrijf gevestigd in Schoonebeek en actief op verschillende werkgebieden. Naast onze pallet- en recyclingafdeling zijn wij ook dagelijks bezig met het verhuren van (puin) containers onder ons label Containerbestel.nl.

De meerwaarde van Cubri

Wendbaar, korte lijnen en een eigen wagenpark

Bij Cubri werken we met korte lijnen en dat maakt ons zeer wendbaar en flexibel in een snel veranderende maatschappij.

Doordat wij beschikken over een eigen wagenpark zijn we in staat om snel te schakelen. Ons team professionals bezit veel kennis en ervaring waarmee we zowel de zakelijke als particuliere markt bedienen.

De recyclingafdeling van Cubri bestaat uit twee takken. Allereerst verwerken we onze eigen afvalstoffen en daarnaast verzamelen en verwerken we afvalstoffen voor derden. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden, variërend van het ophalen van afval tot het plaatsen van containers op locatie (zie containerverhuur). Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw afval zelf bij ons komt brengen.

Geen afval blijft onbenut

Door de jarenlange ervaring in de recyclingbranche hebben wij veel kennis opgedaan waarmee we u in praktische zin van dienst kunnen zijn. Geen afval blijft onbenut, omdat overal een nieuwe bestemming voor wordt gevonden.

Afvalstromen worden door ons ingenomen en verwerkt tot grondstoffen voor hergebruik. Het verwerkte materiaal vindt een nieuwe nuttige bestemming. Denk hierbij aan hout dat naar de spaanplaatindustrie gaat of restafval ten behoeve van energiecentrales.

Welke materialen recyclen we?

Cubri staat voor een totaalpakket. Een totaalpakket van advies tot transport, afvalinzameling, containerverhuur, recycling en pallets.

We helpen je graag. Wij zijn Cubri!

TachoByte

Met de TachoByte oplossing hebben we meer grip op ons wagenpark door de unieke koppeling van Track en Trace en de tachograaf. Hierdoor kunnen we zien welke chauffeur op welke auto rijdt, en worden direct tijdens het rijden  de uren van de chauffeur en de tachograafgegevens automatisch uitgelezen. Hierdoor besparen we niet alleen tijd, maar hebben we ook de zekerheid dat alles volgens de wet uitgelezen en bewaard wordt. Kortom, een echte toevoeging voor ons bedrijf!

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. is een zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton. Met onze locaties in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland bevoorraden wij onze klanten op hun magazijnen en of bouwwerken.

Met onze transportmiddelen of externe vervoerders bezorgen wij de producten van onze vestigingen en/of fabrieken naar de gewenste bouwlocaties “Just in Time”. Onze eigen transportmiddelen zijn voorzien van losmogelijkheden en lossen de producten op de gewenste plekken binnen de mogelijkheden van het materieel.

Onze medewerkers zorgen in samenwerking met onze toeleveranciers voor de juiste kennisoverdracht en ondersteuning voor, tijdens en na de bouwfase. Op verzoek komen wij bij u thuis of op het kantoor om mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar door te spreken. Om samen te komen tot het beste resultaat.

Door de platte organisatie van Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel staan wij garant voor onze kernkwaliteiten; “Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtig, stabiel en service gericht”

Samen met onze toeleveranciers willen wij voor u een vaste partner zijn tijdens uw bouwproces. Wij willen samen met u werken aan een esthetisch en bouwkundig fantastisch eindresultaat.

TachoByte

Met in totaal 6 vestigingen in Nederland heeft Kuipers Bouwmaterialen vrachtwagens die in noordoost Nederland materialen afleveren. Dit moet steeds vaker just in time en op uitdagende locaties. Inzicht in de actuele positie het wagenpark is daarbij van onschatbare waarde. TachoByte voorziet met de track en trace applicatie in deze behoefte. Met het Pro abonnement, heeft Kuipers een volledig en actueel inzicht waar de voertuigen zich bevinden. Hierdoor zijn ze flexibel, kunnen ze de gemaakte afspraken nakomen en de klant goed geïnformeerd houden over de actuele status van aanstaande leveringen.

Jan Kuiper van Kuipers Bouwmaterialen: “met TachoByte hebben we een mooi stap gezet in de informatievoorziening, efficiëntie en de bewaarplicht van tachograafbestanden. We kunnen op ieder moment, over alle vestigingen heen, zien waar onze vrachtauto’s zich bevinden en de klant informeren. Ook is hierdoor een behoorlijke reductie in interne communicatie gerealiseerd. Ten slotte ontzorgt het ons in het downloaden en bewaren van de noodzakelijke tachograaf bestanden in een up-to-date archief met alle data van onze ritten in de TachoByte cloud.”

Ronckers Transport bestaat sinds 1 november 2010 en is opgericht door Luuk Ronckers.
In de begin jaren actief geweest als eigenrijder met 1 vrachtwagen.
September 2017 kwam vrachtwagen nummer 2 erbij en zo verder gegroeid naar 4 vrachtwagens en een eigen walkingfloor.

Ronckers Transport chartert zich aan meerdere bedrijven uit en we zijn altijd opzoek naar een uitdaging!
Het bedrijf is gespecialiseerd in allerhande bulktransport met bestemmingen door heel Europa.

Meer info op: https://ronckerstransport.nl

Wij opereren op basis van ervaring, vertrouwen en inzet.

Interlogic garandeert logistieke ontzorging van het allerhoogste niveau. Op basis van budget en planning van de klant zoeken wij de meest optimale vervoersoplossing. Wij maken gebruik van verschillende type transporten.

Vanuit onze vestiging in Oldenzaal (Overijssel) zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen beschikbaar voor onze klanten. Dankzij onze samenwerking met de juiste partners, bieden wij grip op logistieke stromen en gegarandeerde verlaging van de transportkosten.

WEGTRANSPORT

Dagelijks organiseren wij diverse transporten naar alle uithoeken van Europa. Van een enkele colli tot complete wagenladingen. De wens van de klant heeft altijd de hoogste prioriteit!. Door onze kennis van deze markt zijn wij altijd in staat zendingen snel en tegen een scherp tarief aan te leveren.

Voor de uitvoering van deze transporten maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en van het wagenpark van onze gespecialiseerde agenten. Wij geloven namelijk in de inzet van lokale kennis en taal in het land van bestemming. Dus of het nu gaat om een pallet voor een winkelstraat in Hamburg of 24 ton naar Parijs, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

KOERIER & EXPRESS

Op het juiste moment op de juiste plek, waar dan ook in Europa. Wij garanderen u snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar.

ZEE- & LUCHTVRACHT

Wij staan dagelijks in contact met klanten, leveranciers en agenten over de hele wereld. Een correcte en vlotte afhandeling van lading en documentatie is altijd van doorslaggevend belang. Door onze kennis van de markt profiteren de klanten van een scherp tarief gecombineerd met betrouwbare dienstverlening.

Gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers.
Al sinds april 1995 verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers het zeecontainertransport. Vanuit de voor ons nabij gelegen Rotterdamse Havens, de Antwerpse Havens en de diverse terminals in het Duitse Ruhrgebied, verzorgen onze enthousiaste en gekwalificeerde chauffeurs dagelijks uw transport.
Met onze eigen auto’s, voorzien van de nieuwste en schoonste technieken, worden uw zeecontainers tot op uw locatie bezorgd.

Gevestigd in het Noord-Limburgse Siebengewald bevindt Wim Martens Logistics  B.V. zich vlakbij diverse zand- en grindwinningen. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het vervoeren van zand en grind door heel Nederland, België en Duitsland. Martens werkt met diverse bedrijven samen, maar doet ook werk voor particulieren. Daarvoor bezit het bedrijf een groot vrachtwagenpark met talloze aluminium en stalen kippers voor hun transporten.

Het perfecte hulpmiddel bij de planning

Het vervoeren van steenpuin en menggranulaat is ook een specialisme van Wim Martens Logistics B.V. Daarnaast vervoeren ze ook nog regelmatig klinkers, boomschors en schroot. Het bedrijf biedt al hun klanten een dienstverlening op maat en daar past alleen de hoogste kwaliteit bij. Met de oplossing van TachoByte hoeft Wim Martens Logistics B.V.  zich in ieder geval geen zorgen te maken over de kwaliteit van hun registratie.

 

Vraag een offerte aan