Ronckers Transport bestaat sinds 1 november 2010 en is opgericht door Luuk Ronckers.
In de begin jaren actief geweest als eigenrijder met 1 vrachtwagen.
September 2017 kwam vrachtwagen nummer 2 erbij en zo verder gegroeid naar 4 vrachtwagens en een eigen walkingfloor.

Ronckers Transport chartert zich aan meerdere bedrijven uit en we zijn altijd opzoek naar een uitdaging!
Het bedrijf is gespecialiseerd in allerhande bulktransport met bestemmingen door heel Europa.

Meer info op: https://ronckerstransport.nl

Wij opereren op basis van ervaring, vertrouwen en inzet.

Interlogic garandeert logistieke ontzorging van het allerhoogste niveau. Op basis van budget en planning van de klant zoeken wij de meest optimale vervoersoplossing. Wij maken gebruik van verschillende type transporten.

Vanuit onze vestiging in Oldenzaal (Overijssel) zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen beschikbaar voor onze klanten. Dankzij onze samenwerking met de juiste partners, bieden wij grip op logistieke stromen en gegarandeerde verlaging van de transportkosten.

WEGTRANSPORT

Dagelijks organiseren wij diverse transporten naar alle uithoeken van Europa. Van een enkele colli tot complete wagenladingen. De wens van de klant heeft altijd de hoogste prioriteit!. Door onze kennis van deze markt zijn wij altijd in staat zendingen snel en tegen een scherp tarief aan te leveren.

Voor de uitvoering van deze transporten maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en van het wagenpark van onze gespecialiseerde agenten. Wij geloven namelijk in de inzet van lokale kennis en taal in het land van bestemming. Dus of het nu gaat om een pallet voor een winkelstraat in Hamburg of 24 ton naar Parijs, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

KOERIER & EXPRESS

Op het juiste moment op de juiste plek, waar dan ook in Europa. Wij garanderen u snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar.

ZEE- & LUCHTVRACHT

Wij staan dagelijks in contact met klanten, leveranciers en agenten over de hele wereld. Een correcte en vlotte afhandeling van lading en documentatie is altijd van doorslaggevend belang. Door onze kennis van de markt profiteren de klanten van een scherp tarief gecombineerd met betrouwbare dienstverlening.

Gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers.
Al sinds april 1995 verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers het zeecontainertransport. Vanuit de voor ons nabij gelegen Rotterdamse Havens, de Antwerpse Havens en de diverse terminals in het Duitse Ruhrgebied, verzorgen onze enthousiaste en gekwalificeerde chauffeurs dagelijks uw transport.
Met onze eigen auto’s, voorzien van de nieuwste en schoonste technieken, worden uw zeecontainers tot op uw locatie bezorgd.

Gevestigd in het Noord-Limburgse Siebengewald bevindt Wim Martens Logistics  B.V. zich vlakbij diverse zand- en grindwinningen. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het vervoeren van zand en grind door heel Nederland, België en Duitsland. Martens werkt met diverse bedrijven samen, maar doet ook werk voor particulieren. Daarvoor bezit het bedrijf een groot vrachtwagenpark met talloze aluminium en stalen kippers voor hun transporten.

Het perfecte hulpmiddel bij de planning

Het vervoeren van steenpuin en menggranulaat is ook een specialisme van Wim Martens Logistics B.V. Daarnaast vervoeren ze ook nog regelmatig klinkers, boomschors en schroot. Het bedrijf biedt al hun klanten een dienstverlening op maat en daar past alleen de hoogste kwaliteit bij. Met de oplossing van TachoByte hoeft Wim Martens Logistics B.V.  zich in ieder geval geen zorgen te maken over de kwaliteit van hun registratie.

 

Erik Groot Transport is een transportbedrijf dat nationaal en internationaal aan al uw transportbehoeften kan voldoen. We hebben alle kennis en materiaal ter beschikking.

Erik Groot Transport is opgericht in 2002 en verzorgt zowel nationaal als internationaal transport.
Erik is begonnen als eigen rijder, maar na drie jaar kreeg hij de ambitie en mogelijkheid zijn bedrijf uit te breiden. Inmiddels is zijn onderneming uitgebreid tot een volwaardig transportbedrijf, en is TachoByte een onmisbare partner geworden.

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. houdt zich bezig met transport in de ruimste zin van het woord en kan nagenoeg alle transportwerkzaamheden verzorgen voor hun klanten. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de infratechniek en levert daarbij niet alleen transport, maar ook de capaciteit voor werkzaamheden aan de infra zelf. Het bedrijf kent strenge veiligheidsnormen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar voor haar opdrachtgevers.

TachoByte

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. beschikt over alle benodigde veiligheidscertificaten in hun branche en een uitgebreid vrachtwagenpark waarmee ze in alle behoeftes kunnen voorzien. Het is vanzelfsprekend dat ze met de oplossing van TachoByte diezelfde zekerheid ook in de registratie van hun tachografen terug kunnen zien.

Vraag een offerte aan