Track en trace systeem

Een track en trace systeem geeft u inzicht in de locatie en de prestaties van uw voertuigen. Met ons systeem verkrijgt u daarmee totale controle over uw wagenpark, waardoor u de mogelijkheid heeft om indien nodig bij te sturen. Bij TachoByte bieden we u drie opties. Als eerste hebben we ons volledige track-en-trace-systeem inclusief Remote Download. Hiermee lezen we de digitale tachograaf uit, zowel de bestuurderskaarten als het massageheugen, en bieden we track-en-trace-functionaliteiten. Als u alleen behoefte heeft aan een track-en-trace-systeem voor inzicht in de status van uw buitendienst, biedt TachoByte de Trailer GPS Tracker en het Voertuig track-en-trace-systeem. Eén ding is zeker: bij ons vindt u de beste GPS-tracker, waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Wat is een track en trace systeem?

Om een keuze te kunnen maken voor het juiste track en trace systeem, is het allereerst belangrijk om te weten wat het nu precies inhoudt. Een track en trace systeem geeft door middel van een GPS-signaal inzicht in de locatie van al uw voertuigen. Niet alleen de huidige locatie wordt in kaart gebracht. Ook heeft u door middel van een GPS track en trace systeem inzichtelijk welke chauffeur met welk voertuig op welke locatie was in de dagen ervoor.

Verschillende soorten track & trace systemen

Of u nu op zoek bent naar de beste GPS-tracker voor bestelauto’s, trailers / assets of vrachtwagens of vrachtwagens; bij TachoByte heeft u de keuze uit meerdere soorten systemen.

✔ Water- en stofdicht volgens de IP67-norm

✔ Beschikt over AGPS-ondersteuning en Cell-ID-tracking

✔ Koppeling met EBS-systeem van de oplegger is mogelijk

Track en trace systeem TachoByte Asset / Trailer tracker

Een van de systemen om uw voertuigen te volgen, is de TachoByte Asset / Trailer tracker. Kenmerkend voor deze GPS tracker is dat deze robuust en betrouwbaar is. Hij is in staat om uw trailers, trucks en overige soorten grondverzetmateriaal te monitoren en te beheren. Ook roerende goederen en stationaire systemen worden eenvoudig gelokaliseerd middels dit systeem. In onze cloud of met behulp van onze mobiele app is de GPS-locatie real-time toegankelijk.

Track en trace systeem vrachtwagen

Optimaliseer het beheer van uw vrachtwagenvloot met behulp van de TachoByte A9 Remote download device. Met ons geavanceerde track en trace systeem voor de vrachtwagen kunt u moeiteloos tachograafgegevens uitlezen en tegelijkertijd profiteren van geavanceerde track & trace-functionaliteit. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de locatie van uw vrachtwagens, waardoor u uw wagenpark efficiënter kunt beheren en optimaliseren.

TachoByte Asset / Trailer

GPS Tracer Ipad Iphone

Track en trace systeem bestelauto

Met ons track en trace systeem voor de bestelauto krijgt u gegarandeerd meer inzicht in waar uw auto zich bevindt. Op die manier heeft u altijd en overal de controle over uw wagenpark. U komt nooit meer voor verrassingen te staan, omdat het Global Positioning System – GPS – altijd en overal een actueel beeld geeft van de status van uw voertuigen.

De voordelen van het track en trace systeem van TachoByte

TachoByte Gereden Route op kaart

✔ Inzicht in realtime verkeersdrukte op de kaart, waardoor u routes kunt plannen die minder gevoelig zijn voor vertragingen, wat resulteert in efficiënter transport.

✔ Het verlaagt de kans op ongevallen, doordat u het rijgedrag van uw chauffeurs tot in detail kunt analyseren.

✔ Real-time voertuiglocatie-informatie stelt u in staat om snel te reageren op noodsituaties, waardoor u de veiligheid van uw voertuigen, lading en personeel kunt waarborgen.

✔ Eenvoudig te gebruiken met uw smartphone .

Het beste track en trace systeem kopen

Wilt u real-time zien waar uw voertuigen zich bevinden? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland; het track & trace systeem van TachoByte. Met verschillende systemen om uit te kiezen, vindt u altijd het geschikte product voor uw behoeftes. Ontdek hoe onze track & trace systemen u kunnen helpen bij het verbeteren van uw wagenparkbeheer.

Neem contact op met TachoByte

Contact met ons opnemen is geheel vrijblijvend. Dit stelt u in staat de vragen te stellen die in u omgaan. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie van een van onze producten? Ook dat is mogelijk. Zo maakt u een gedegen keuze voor een van onze track en trace systemen.

 

 

Wat wordt bedoeld met track en trace?

Een track en trace systeem biedt inzicht in de locatie en prestaties van voertuigen door gebruik te maken van GPS-signalen. Met TachoByte's systeem heeft u volledige controle over uw wagenpark, waardoor u in staat bent om indien nodig bij te sturen.

Hoe werkt track en trace auto?

Een track en trace auto werkt door middel van een GPS-signaal dat wordt verzonden door een GPS-tracker die is geïnstalleerd in het voertuig. Bij TachoByte bieden wij zowel voertuig- als vrachtwagen-track en trace systemen aan. Deze systemen geven gedetailleerd inzicht in de locatie en prestaties van uw voertuigen.

Hoe kan ik mijn auto volgen?

U kunt het track en trace systeem volgen via de mobiele app of het online platform dat TachoByte aanbiedt. Hiermee krijgt u real-time updates over de locatie en prestaties van uw voertuigen.

Vraag een offerte aan