Track en trace systeem

Bekijk hier de mogelijkheden voor het volgen van uw voertuigen, trailers of overige machines

GSP Track & Trace systemen

Track en trace systemen

Waar bevinden al mijn voertuigen zich nu? Welke chauffer reed gisteren om 15:00 ’s middags op de A2? En welke chauffeur is nu aan het rijden, en hoeveel rijtijd resteert nog op de tachograaf? Al deze vragen worden beantwoord met de track & trace systemen van TachoByte.

Door middel van ons voertuig track en trace systeem bent u hiervan altijd op de hoogte en beschikt u over een krachtig middel dat u ondersteunt bij uw fleetmanagement. Voor de weergave van uw voertuigen maken wij gebruik van actuele Google Maps data met onder andere live verkeers informatie.

Trailer GPS Tracker

De TachoByte Asset / Trailer tracker is een robuuste en betrouwbare GPS Tracker voor het monitoren en beheren van uw trailers, trucks en allerlei soorten grondverzet materiaal. Maar is ook zeer geschikt voor het lokaliseren van roerende goederen en stationaire systemen. De GPS-positie is real-time toegankelijk in onze cloud of mobiele app.

GPS Trailer Tracer

GPS Tracer Ipad Iphone

Voertuig track en trace systeem

Meer inzicht in de status van uw buitendienst? Altijd en overal controle over uw wagenpark? De oplossing van TachoByte doet precies wat het belooft: u heeft altijd en overal een actueel overzicht van de status van al uw rijdend materieel. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan en bet u altijd op de hoogte!

Vraag een offerte aan