06-05-21

Cubri Recycling B.V.

Cubri Recycling B.V.

Wij zijn een veelomvattend bedrijf gevestigd in Schoonebeek en actief op verschillende werkgebieden. Naast onze pallet- en recyclingafdeling zijn wij ook dagelijks bezig met het verhuren van (puin) containers onder ons label Containerbestel.nl.

De meerwaarde van Cubri

Wendbaar, korte lijnen en een eigen wagenpark

Bij Cubri werken we met korte lijnen en dat maakt ons zeer wendbaar en flexibel in een snel veranderende maatschappij.

Doordat wij beschikken over een eigen wagenpark zijn we in staat om snel te schakelen. Ons team professionals bezit veel kennis en ervaring waarmee we zowel de zakelijke als particuliere markt bedienen.

De recyclingafdeling van Cubri bestaat uit twee takken. Allereerst verwerken we onze eigen afvalstoffen en daarnaast verzamelen en verwerken we afvalstoffen voor derden. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden, variërend van het ophalen van afval tot het plaatsen van containers op locatie (zie containerverhuur). Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw afval zelf bij ons komt brengen.

Geen afval blijft onbenut

Door de jarenlange ervaring in de recyclingbranche hebben wij veel kennis opgedaan waarmee we u in praktische zin van dienst kunnen zijn. Geen afval blijft onbenut, omdat overal een nieuwe bestemming voor wordt gevonden.

Afvalstromen worden door ons ingenomen en verwerkt tot grondstoffen voor hergebruik. Het verwerkte materiaal vindt een nieuwe nuttige bestemming. Denk hierbij aan hout dat naar de spaanplaatindustrie gaat of restafval ten behoeve van energiecentrales.

Welke materialen recyclen we?

  • Rubber
  • Hout
  • Bedrijfsafval
  • Bouw- en sloopafval
  • Puin
  • Metalen en oud ijzer
  • Papier en karton
  • Folie en kunststof
  • Tuin en groenafval

Cubri staat voor een totaalpakket. Een totaalpakket van advies tot transport, afvalinzameling, containerverhuur, recycling en pallets.

We helpen je graag. Wij zijn Cubri!

TachoByte

Met de TachoByte oplossing hebben we meer grip op ons wagenpark door de unieke koppeling van Track en Trace en de tachograaf. Hierdoor kunnen we zien welke chauffeur op welke auto rijdt, en worden direct tijdens het rijden  de uren van de chauffeur en de tachograafgegevens automatisch uitgelezen. Hierdoor besparen we niet alleen tijd, maar hebben we ook de zekerheid dat alles volgens de wet uitgelezen en bewaard wordt. Kortom, een echte toevoeging voor ons bedrijf!

Vraag een offerte aan