04-11-18

Ontdek het belang van een betrouwbare tachograafoplossing die altijd en overal beschikbaar is

ipad overtredingen

Stel u zich eens voor: de inspecteur staat bij u op de stoep voor een bedrijfscontrole. Tachograafdata en gegevens van bestuurderskaarten van het afgelopen jaar moeten naar boven worden gehaald, volgens alle wettelijke bestandsformaten. Bent u klaar voor die controle? Ontdek waarom een tachograafoplossing die altijd en overal beschikbaar is, onmisbaar is voor een betrouwbare tachograafadministratie en het voorkomen van boetes.

Waarom betrouwbare tachograaf software onmisbaar is

Ten eerste wilt u als transportondernemer of fleetmanager altijd en overal inzicht kunnen hebben in uw vrachtauto’s en chauffeurs. Niet alleen op de laptop, maar ook op de smartphone en de tablet. Het is frustrerend als uw tachograafadministratie niet goed functioneert op mobiele devices. Daarnaast werken lange laadtijden van een platform net als andere problemen in de gebruiksvriendelijkheid niet bepaald mee om het meeste rendement uit uw vloot te halen.

Daarnaast moet u tijdens een controle in staat zijn om de volledige tachograafadministratie te overleggen, in de wettelijk vereiste bestandsformaten. Kunt u dit niet, dan riskeert u hoge boetes.

Hoe het tachograaf platform van TachoByte omgaat met beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Bij TachoByte begrijpen we als geen ander dat een tachograafadministratie 24/7 beschikbaar moet zijn, in alle gewenste bestandsformaten en omvangrijk genoeg om te voldoen aan de lange bewaarplicht. Daarom zorgen we voor een platform dat altijd en overal bereikbaar is en u in staat stelt om tijdens controles altijd de juiste bestanden te kunnen overleggen.

Wist u dat de hoogste boetebedragen niet worden uitgedeeld voor overtredingen, maar voor gaten in uw tachograafadministratie? Deugdelijke tachograafsoftware voorkomt dit probleem en scheelt daarmee niet alleen tijd, maar ook erg veel geld.

Wat wij doen om onze tachograaf remote download oplossing zo betrouwbaar mogelijk te maken

Bij TachoByte werken we dag in dag uit aan de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van ons platform. Dit heeft voor u als klant een aantal voordelen:

  • Een platform dat 24/7 beschikbaar is;
  • Een platform dat écht goed werkt op alle devices. Laptop, tablet, smartphone of desktop;
  • Een platform dat draait op betrouwbare servers in Nederland;
  • Altijd alle data beschikbaar in alle wettelijk vereiste bestandsformaten;
  • Altijd met één druk op de knop een export van uw volledige tachograafadministratie;

Daarnaast helpen we u proactief mee met het voorkomen van boetes. Zo heeft ons platform sinds kort een geautomatiseerde en geïntegreerde overtredingenmodule die u waarschuwt wanneer uw chauffeurs overtredingen begaan.

Ook vertrouwen op de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare tachograafsoftware van Nederland? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Vraag een offerte aan