08-04-21

Waar bevinden al m’n voertuigen zich nu? En waarom moet ik dat weten?

Wat je vraag ook is, met het Tb05 voertuigvolgsysteem van TachoByte krijg je een antwoord.
GPS Tracer Ipad Iphone

Waar bevinden al m’n voertuigen zich nu? En waarom moet ik dat weten?

Wanneer we aan werkvoorbereiders of planners vragen waar hun voertuigen zich bevinden, geven ze meestal een antwoord dat start met:

“Als het goed is …”

“Waarschijnlijk … “

“Ik weet het niet helemaal zeker, maar … “

Niets mis mee, want niet iedere klus duurt even lang waardoor de planning die je ’s ochtends meegeeft niet altijd klopt met de werkelijkheid.

Toch kan het veel opleveren om dit wél exact te weten, op ieder moment van de dag. Ga maar na:

–          Wie van je monteurs bel je als er ineens een spoedje binnenkomt?

–          Wie is er op dit moment in de buurt van een potentiële klant die vraagt of je eens langs kunt komen voor een offerte?

Als je altijd en overal weet wie waar aan het rijden is, dan weet je ook de antwoorden op deze vragen.

Bovendien, als je kan antwoorden op de vraag ‘waar bevindt dit voertuig zich nu en wat is de status?’, is het nog maar een kleine stap na een antwoord op één van deze vragen:

–          ‘Welke medewerkers rijden altijd te hard?’

–          ‘Hoe houd ik in de gaten of mijn voertuigen wel veilig zijn?’

–          ‘Wie maakt er in het weekend privé gebruik van z’n busje?’

Wat je vraag ook is, met het Tb05 voertuigvolgsysteem van TachoByte krijg je een antwoord.

De Tb05 is robuust, kan tegen weer en wind en wordt aangesloten op de voeding van het voertuig. Bovendien heeft het een eigen noodstroomvoorziening en wordt deze volautomatisch op afstand uitgelezen. Dit betekent in de praktijk:

–          Ieder voertuig 24/7 per dag kunt volgen. Ons platform is bovendien beschikbaar op ieder gewenst apparaat en besturingssysteem: laptop, tablet en telefoon, Windows, iOS en Android.

–          Niet alleen is de locatie van voertuigen real-time te volgen, je kunt ook de status zien, bijvoorbeeld of het voertuig aan het rijden is en in welke richting.

–          Tot slot is in te zien hoe lang een voertuig al aan het rijden is, een functie die veel gebruikt wordt om de rijtijdenwet goed na te leven.

Nieuwsgierig wat de tb05 voor jouw buitendienst kan betekenen? Neem contact op met één van onze mensen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan