07-10-18

Hoe rapporten en analyses uw vloot nóg efficiënter kunnen maken!

Tachograaf Analyse

De tachograaf management software van TachoByte wordt standaard geleverd met uitgebreide rapportagemogelijkheden. Uit deze rapportages kan direct voordeel worden gehaald. Dit geldt voor zowel kleine ondernemers als fleetmanagers! Ontdek in dit artikel hoe de rapporten van TachoByte tijd en geld besparen!

Rapporten in ieder gewenst formaat

Afhankelijk van de versie die u gebruikt, TachoByte Lite of TachoByte Pro, kunnen diverse rapporten worden gegenereerd. Dit gebeurt automatisch en u hoeft daarbij slechts op de knop te drukken. De rapporten zijn bovendien verkrijgbaar in handige formaten als PDF of Excel.

Een overzicht van beschikbare rapporten:

  • Overzicht met rij- en rusttijden, tweewekelijks;
  • Overzicht met alle gereden ritten in een bepaalde periode;
  • Overzicht met alle kilometerstanden en rittenstaten;
  • Geavanceerde rapporten (ritanalyse, stoptijden per adres, laad- en lostijden, etc.)

Hoe deze rapporten u tijd en geld kunnen besparen leggen we graag uit.

Rij- en rusttijden, overtredingsrapport

Een van de rapporten is het tweewekelijkse overtredingsrapport waarin alle rij- en rusttijden van bestuurders zijn te vinden. Ons online platform geeft automatisch ook de overtredingen aan. Dit maakt het mogelijk om vroegtijdig in te grijpen, of om te analyseren wanneer, bij wie of waardoor overtredingen plaatsvinden. Wanneer u dit zelf doet hoeft er geen inspecteur aan te pas te komen en bespaart u al snel duizenden euro’s aan boetes.

Ritten, rittenstaten en kilometerstanden

Soms wilt u ter controle of vanwege een andere reden een overzicht van alle gereden ritten, of een overzicht van alle kilometerstanden. In dat geval is het handig als u beschikt over een functionaliteit waarmee deze gegevens met één druk op de knop geëxporteerd kunnen worden. TachoByte heeft deze functionaliteit standaard ingebouwd en zal u veel tijd besparen doordat u niet meer hoeft te zoeken naar de juiste gegevens.

Stoptijden, laad- en lostijden en andere geavanceerde rapporten

Overzichtelijke rapporten met alle stoptijden of laad- en lostijden kunnen inzicht geven in het verder verbeteren van uw logistieke proces. Een andere mogelijkheid is om zekerheid en duidelijkheid te verschaffen over de daadwerkelijk gewerkte uren. Vervelende discussies met opdrachtgevers over gewerkte uren behoren hiermee tot de verleden tijd.

Naast het automatisch uitlezen van de digitale tachograaf is TachoByte ook uitstekend geschikt om uw bedrijfsvoering verder te beteren. Bent u al overtuigd? Neem contact op met onze experts voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan