18-09-18

Haal meer uit je wagenpark met TachoByte Pro, inclusief FMS-koppeling

Tachograaf Analyse

Naast het uitlezen van de digitale tachograaf heeft TachoByte Pro nog meer mogelijkheden. Een daarvan is de koppeling met het zogenaamde FMS-protocol, waarmee allerlei waardevolle informatie van een vrachtwagen kan worden uitgelezen.

Hoeveel brandstof is er nog?

FMS staat voor Fleet Management Systems interface. DIt is een standaardprotocol waarmee allerlei informatie kan worden uitgelezen van een vrachtwagen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse zaken:

  • Hoeveel brandstof zit er nog in de tank?
  • Hoe ziet het gebruik van het rem- en gaspedaal eruit?
  • Hoe hoog is de aslast?
  • Welke vrachtwagens hebben eerder onderhoud nodig?
  • Hoeveel brandstof wordt er verbruikt?

De mogelijkheden met een FMS koppeling zijn talrijk en helpen de moderne fleetmanager om nóg meer uit zijn vloot te halen!

Geinstalleerd in honderden vrachtwagens

Het TachoByte Pro systeem wordt gebruikt door tientallen klanten. Inmiddels hebben we al bij honderden vrachtwagens een FMS-koppeling mogen configureren. De bedrijven die deze koppeling gebruiken halen stuk voor stuk meer rendement uit hun wagenpark. De voordelen zijn niet alleen bij het bedrijf zichtbaar, maar ook bij hun klanten.

Meer rendement uit de vloot? Gebruik TachoByte Pro!

Naast een mogelijke FMS-koppeling kan met TachoByte Pro ook een PTO-koppeling (bijvoorbeeld voor het uitlezen van de betonmixer) worden aangebracht. Ook biedt de TachoByte Pro versie standaard een geïntegreerde overtredingenmodule, uitgebreide rapporten (bijvoorbeeld stoptijden per adres) en het realtime volgen van alle voertuigen.

Benieuwd naar wat TachoByte Pro voor uw bedrijf kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan