06-09-18

De goedkoopste all-in-one tachograafoplossing

Tachograaf Analyse

TachoByte biedt als enige leverancier een tachograafoplossing aan met geïntegreerd overtredingenrapport en track-en-trace. En daar zijn we best een beetje trots op. Maar dat is niet het enige. Lees hier wat we nog meer te bieden hebben!

Goedkoopste all-in-one tachograaf oplossing

Veel leveranciers bieden een oplossing aan waarmee de tachograaf digitaal wordt uitgelezen. Ook zijn er vaak oplossingen die een track-en-trace module hebben. Andere leveranciers bieden een losse overtredingsmodule aan. Vaak gaat het echter om software die niet geïntegreerd is in één oplossing, waardoor dus meerdere pakketten nodig zijn.

Wat we ook vaak zien is dat de software wel beschikbaar is als één pakket, maar dat de prijs dan erg hoog is. Zo zien we een losse track-en-trace oplossing en een losse module die de tachograaf uitleest voor 20 euro per voertuig, per maand over de toonbank gaan. Vergeleken met andere leveranciers is TachoByte niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper. TachoByte biedt een complete oplossing met track-en-trace, overtredingsmodule en remote download aan voor slechts € 12,95 per maand.

Ook met een losse tachograafmodule zijn we erg goedkoop. Voor slechts € 9,95 per voertuig, per maand, wordt de tachograaf en de bestuurderskaart op afstand uitgelezen zonder enig tussenkomen van de chauffeur. De data wordt vervolgens in alle wettelijk vereiste bestandsformaten beschikbaar gesteld.

Betaalbare hardware

Naast uitstekende maandprijzen voor onze software behoren we ook wat betreft hardware tot de goedkopere leveranciers in de markt. Exclusief inbouw kost onze hardware slechts € 199. Hiervoor krijgen onze klanten een betrouwbare unit ingebouwd die behoort tot de meest nauwkeurige trackers in de markt. Doordat de unit niet alleen gebruik maakt van GPS, maar ook van het GLONASS systeem wordt extra nauwkeurigheid verkregen. Real-time voertuigen volgen en extreem nauwkeurige rapporten zijn het gevolg.

Stap nu over

Talloze klanten wisten ons al te vinden en steeds meer transportondernemers vinden hun weg naar TachoByte. Vaak maakt óf onze lage prijs, óf het feit dat we één geïntegreerde module leveren het verschil voor nieuwe klanten.

Op zoek naar één geïntegreerd systeem met tachograafmodule, track-en-trace, en een overtredingenrapport? Of alleen op zoek naar een goedkope manier om automatisch vrachtwagens uit te lezen? Wat de reden ook is, TachoByte levert het perfecte systeem voor de goedkoopste prijs. Neem voor meer informatie contact op met onze mensen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan