15-02-18

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018: vol met nieuwe functionaliteiten van ons nieuwe platform.

Nieuwe mogelijkheden met TachoByte

TachoByte WebappDe nieuwe versie van TachoByte bevat een aantal nieuwe mogelijkheden voor u als klant. De resterende rijtijd is te zien op de kaart en wordt continu geactualiseerd. Ook is het mogelijk een melding te krijgen (SMS/email) wanneer de rijtijd bijna verstreken is.

Een andere nieuwe optie is monitoring van het brandstofverbruik en het krijgen van meldingen wanneer dit afwijkt (bijvoorbeeld bij diefstal). Tot slot kunt u zowel groot materieel als zakelijke auto’s beheren in één onlineoplossing op al uw devices: Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden van het nieuwe platform van TachoByte.

Configureerbare uitgangspoorten

Configureerbare uitgangspoorten zorgen voor extra informatie: De huidige draairichting van de betonmixer? Het aantal ledigingen van de afvalcontainers vandaag? Hoe lang is de PTO actief? Deze optie is nu beschikbaar op het nieuwe platform van TachoByte!

Nieuwe lay-out Website

Zoals u wellicht is opgevallen, heeft TachoByte een volledig nieuwe en frisse lay-out gekregen. Mocht u nog ideeën hebben om deze verder te verbeteren, dan horen wij die uiteraard graag.

Verander uw wachtwoord

Wij werken continu aan de veiligheid van ons platform. In verband daarmee vragen wij u binnenkort bij het inloggen eenmalig uw wachtwoord te wijzigen.

Trailer tracking

TachoByte Gereden Route op kaart

Altijd en overal live uw trailer volgen op al uw devices, het is mogelijk met trailer tracking van TachoByte. Als een trailer is afgekoppeld wordt automatisch overgeschakeld op een zuinig modus, waarbij minimaal één keer per dag een positie wordt gestuurd. Zelfs na enkele weken is een afgekoppelde trailer altijd terug te vinden.

Niet alleen uw materieel, maar ook uw data is veilig bij TachoByte.

Uw data wordt veilig opgeslagen in een streng beveiligd datacentrum in Nederland. Ook uw dure bedrijfskaart slaan wij daar op , waarmee diefstal en oneigenlijk gebruik wordt uitgesloten

Vraag een offerte aan