23-07-17

Arjan Bos wint Gouden Ridder

Truck driving on the road

De Gouden Ridder, een prijs van verzekeraar TVM voor de chauffeur met de minste ongelukken, is dit jaar gewonnen door Nico Lohuis.

De 46-jarige chauffeur, werkzaam bij REKO Raalte, kreeg de prijs uitgereikt van Barbara Visser, verantwoordelijk voor de portefeuille transport binnen de VVD, en Arjan Bos, CEO van TVM. Volgens Bos doet niet alleen Nico, maar ook werkgever REKO het erg goed op gebied van veiligheid. Goed opgeleide chauffeurs en werkgevers die veel oog hebben voor veiligheid zijn volgens Bos erg belangrijk om het aantal transportongelukken en schades terug te dringen.

Naast een goede opleiding is ook een goede nachtrust van belang. Dat ook de wetgever dit belangrijk vindt wordt door elke chauffeur dagelijks ondervonden wanneer hij zijn bestuurderskaart in de tachograaf steekt om rij- en rusttijden te registreren.

Bij TachoByte onderkennen we het belang van een goede nachtrust. We geloven echter ook dat de hele administratie rondom het correct registreren van rij- en rusttijden niet zoveel tijd hoeft te kosten. Daarom hebben we een oplossing bedacht die chauffeurs in staat stelt om zich te richten op datgene waar ze goed in zijn.

Met de oplossing van TachoByte hoeven chauffeurs nooit meer handmatig hun bestuurderskaart of tachograaf uit te lezen. Daarnaast zorgen we ook nog eens voor de correcte archivering van de tachograafbestanden en maken we rapporten met overtredingen op het gebied van rij- en rusttijden. Zo kunnen transportondernemers pro-actief handelen en daarmee hun transport nóg veiliger maken.

Geen tijd voor ingewikkelde administratie maar wel werken aan een veiligere transportwereld? Neem dan eens een kijkje bij TachoByte.

Vraag een offerte aan