Wim Martens

Gevestigd in het Noord-Limburgse Siebengewald bevindt Wim Martens Logistics  B.V. zich vlakbij diverse zand- en grindwinningen. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het vervoeren van zand en grind door heel Nederland, België en Duitsland. Martens werkt met diverse bedrijven samen, maar doet ook werk voor particulieren. Daarvoor bezit het bedrijf een groot vrachtwagenpark met talloze aluminium en stalen kippers voor hun transporten.

TachoByte

Het vervoeren van steenpuin en menggranulaat is ook een specialisme van Wim Martens Logistics B.V. Daarnaast vervoeren ze ook nog regelmatig klinkers, boomschors en schroot. Het bedrijf biedt al hun klanten een dienstverlening op maat en daar past alleen de hoogste kwaliteit bij. Met de oplossing van TachoByte hoeft Wim Martens Logistics B.V.  zich in ieder geval geen zorgen te maken over de kwaliteit van hun registratie.

 

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.