Track & Trace

TachoByte App Smarthone GPS TrackerWaar bevinden al mijn voertuigen zich nu? Welke chauffer reed gisteren om 15:00 's middags op de A2? En welke chauffeur is nu aan het rijden, en hoeveel rijtijd resteert nog op de tachograaf? Al deze vragen worden beantwoord met de track & trace oplossing van TachoByte.

Altijd op de hoogte

Met de pro oplossing van TachoByte bent u altijd op de hoogte van de status van uw voertuigen. Een wijziging in de status van de digitale tachograaf, bijvoorbeeld van 'rusten' naar 'werk', wordt direct online weergegeven. Daarnaast zijn alle voertuigen live op de kaart te volgen. Op deze manier kunnen chauffeurs zo efficiënt mogelijk worden aangestuurd door een fleetmanager.

De resterende rijtijd van de tachograaf wordt ook real-time weergegeven. 

Overal op de hoogte

De track & trace module is niet alleen te bereiken via de pc of laptop. Uiteraard is deze ook met de smartphone in te zien. Op deze manier bent u niet alleen op kantoor, maar ook onderweg op de hoogte van de positie van uw wagenpark en kunt u ook onderweg zien wat een chauffeur op dit moment aan het doen is. 

Tachograaf Resterende Rijtijd Bestuurder

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.