Melo Transport

Met een 24-uurs service die ook op feestdagen en in de weekenden beschikbaar is, verzorgt Melo transport & logistiek transport voor allerlei bedrijven. Tot hun klanten behoren o.a. DPD, DHL en PostNL. Daarnaast is Melo transport & logistiek ook nog actief in pallet distributie en opslag & overslag, of het nu gaat om nationaal of internationaal transport. Melo staat bekend om de goede service en garandeert dat alle goederen persoonlijk worden overhandigd en afgeleverd. Bovendien kunnen klanten indien zij dat wensen telefonisch op de hoogte worden gebracht van de aankomsttijd van een geleverd pakket.

TachoByte

Vanwege de focus op kwaliteit bij Melo transport & logistiek heeft Melo gekozen voor TachoByte als partner in de administratie rondom hun tachografen en bestuurderskaarten. Doordat TachoByte het bedrijf op dit gebied volledig ontzorgt kan het Melo zich concentreren op haar kerntaak: een hoge service en een snelle levering, 24 uur per dag.

 

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.