Lau van Haren

Al sinds 1929 verzorgt Lau van Haren transport voor klanten in de foodindustrie. Daarnaast verzorgen ze ook koel- en vriesopslag, warehousing, verpakken, invriezen, orderpicken en distributie van diepvriesproducten. Lau van Haren hecht uiteraard extreem veel waarde aan hygiëne en is HACCP – BRC, BIO & AEO gecertificeerd. Met hun complete logistieke dienstverlening is Lau van Haren al jarenlang een betrouwbare partner voor veel bedrijven in de food industrie.

TachoByte

Dat van Haren niet bespaart op kwaliteit moge duidelijk zijn. Ook bij het transport investeert Lau van Haren alleen in het allerbeste. Chauffeurs hebben allemaal de opleiding ‘het nieuwe rijden’ gevolgd en alle vrachtwagens zijn uiteraard voorzien van geavanceerde roetfilters. Het is dan ook geen wonder dat Lau van Haren de volledige administratie rondom de tachografen in de vrachtwagens uit handen heeft gegeven aan TachoByte, waar we dezelfde kwaliteit waarborgen in onze oplossing die Lau van Haren waarborgt bij hun logistieke dienstverlening.

 

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.