Trailer volgsysteem – Tb10

Altijd inzicht in de status van uw trailers

GPS Trailer Tracer

Trailer GPS Tracker

De TachoByte Asset / Trailer tracker is een robuuste en betrouwbare GPS Tracker voor het monitoren en beheren van uw trailers, trucks en allerlei soorten grondverzet materiaal. Maar is ook zeer geschikt voor het lokaliseren van roerende goederen en stationaire systemen. De GPS-positie is real-time toegankelijk in onze cloud of mobiele app.

De robuuste Tracker heeft interne antennes, AGPS-ondersteuning en Cell-ID-tracking. Het apparaat is water- en stofdicht volgens de IP67-norm. De behuizing is gemaakt van met glasvezel versterkt polycarbonaat en kan optioneel worden bevestigd met een magnetische houder, en daarmee gemakkelijk op meerdere machines te gebruiken.

Trailer GPS Volgssysteem

Als een trailer is afgekoppeld wordt automatisch overgeschakeld op een zuinig modus, waarbij minimaal één keer per dag een positie wordt gestuurd. Door de interne batterij is een afgekoppelde trailer of machine zelfs na enkele weken nog terug te vinden.

In de cloud of mobiele app kunnen notificaties worden geconfigureerd. Zo kan bijvoorbeeld automatisch een email of SMS worden verstuurd als een trailer of machine verplaatst wordt.

Robuust

De asset/trailer tracker is IP67 en uiterst robuust en beschermd tegen hardnekkig gebruik.

Krachtige accu

Ook als de trailer langere tijd afgekoppeld is, is hij te volgen.

Temperatuur

Mogelijkheid om tot 12 temperatuur sensoren aan te sluiten.

Input signalen

2 stuks IO contacten.