Waarom TachoByte 3 jaar garantie geeft op hardware en andere dingen waar we trots op zijn

12-10-2018

Bij TachoByte geloven we dat een goede tachograafoplossing niet alleen de volledige tachograafadministratie verzorgt, maar ook dag in dag uit te vertrouwen moet zijn, op ieder gewenst apparaat. Dit geldt voor de techniek waar we 3 jaar garantie opgeven, maar ook voor de randzaken als privacy.


Garantie op de techniek

TachoByte geeft standaard 3 jaar garantie op de hardware die gebruikt wordt voor onze oplossing. Dit is veel vergeleken met andere aanbieders van tachograafoplossingen. We doen dit omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze hardware. Voor onze oplossing maken we gebruik van de meest nauwkeurige GPS-tracker die verkrijgbaar is in de markt. Daarnaast zijn al onze trackers extreem duurzaam. Voor ons reden genoeg om standaard 3 jaar garantie te geven!

Privacy & zekerheid

Omdat tachograafgegevens van een vrachtwagen bij een tachograafoplossing automatisch worden uitgelezen wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat dit veilig en vertrouwd gebeurt. Daarom hebben we bij TachoByte de volgende maatregelen genomen:

  • Alle gegevens worden versleuteld verzonden;
  • Alle data wordt opgeslagen op onze eigen servers in Nederland. We maken dus geen gebruik van cloudpartners of andere derde partijen;
  • U heeft de mogelijkheid om uw bedrijfskaart beveiligd op te laten slaan in ons datacentrum. Deze kan dan niet verloren gaan of beschadigen;

Hoe zit het met de AVG?

Bij TachoByte zijn we altijd bezig om een zo goed mogelijk werkende tachograafoplossing te realiseren en te verbeteren. Privacy is hierbij voor ons vanzelfsprekend en al langer een aandachtspunt waar we vol op inzetten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we voldoen aan de voorwaarden van de AVG, zelfs al ruim voordat deze werd ingevoerd.

Goed geregeld. Dat mag wat kosten zeker?

Uiteraard moet een tachograafoplossing zorgen voor een goede tachograafadministratie conform alle Europese richtlijnen, maar de randzaken zijn ook belangrijk. Door jarenlange innovatie kunnen we onze oplossing echter tegen een uitstekende prijs in de markt zetten. Er is bij ons weten dan ook geen enkele andere aanbieder die een tachograafoplossing aanbiedt met dezelfde voorwaarden en mogelijkheden als wij.

Maakt u al gebruik van de meest betrouwbare tachograafoplossing? Neem contact op met onze mensen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.