Overtredingrapporten en pro-actieve waarschuwingen tegen hoge boetes

18-08-2018

Vrachtwagenchauffeurs zijn gebonden aan strenge regels omtrent rij- en rusttijden. Vanuit veiligheidsoogpunt staan er hoge boetes op overtredingen. Het voorkomen van deze boetes en overtredingen is soms lastig. Gelukkig heeft TachoByte een oplossing die pro-actief werkt en veel geld kan besparen!


Rij- en rusttijden

Vanuit de rijtijdenwet heeft de EU strenge regels opgesteld voor vrachtwagenchauffeurs. Boetes op het overtreden van deze regels kunnen oplopen tot in de duizenden euro's. Dit komt omdat er vaak per overtreding een boete wordt gerekend. 

Het probleem met de boetes is dat er vaak door omstandigheden een overtreding plaats vindt. Zit je als chauffeur aan het einde van je rijtijd maar blijkt de parkeerplaats vol te zijn? Dan zit er vaak niets anders op dan doorrijden. Ook files gooien vaak roet in het eten. 

Overtredingrapporten 

TachoByte komt met een oplossing die chauffeurs en transportondernemers helpt om het aantal boetes te verlagen. De TachoByte Pro versie komt standaard met een geïntegreerde overtredingsmodule. Dit levert tweewekelijks een rapport op met alle overtredingen van chauffeurs. Hierdoor kan tijdig worden bijgestuurd en kunnen chauffeurs waar nodig gecorrigeerd worden.

Weten hoe de module werkt? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

 

 

Geïntegreerde module

De Pro versie van onze oplossing is te gebruiken voor slechts € 12,95 per voertuig per maand. Bovendien zijn alle functionaliteiten van onze oplossing, de overtredingenmodule dus ook, volledig geïntegreerd in één centraal platform. Dit platform is bereikbaar vanaf de laptop, desktop, tablet en telefoon, 24 uur per dag. 

Er is geen andere leverancier die voor dezelfde prijs een geïntegreerde overtredingsmodule kan leveren. Vaak worden er aparte oplossingen aangeboden of zijn de oplossingen veel duurder.

Ook één geïntegreerde oplossing met overtredingsmodule die boetes voorkomt? Neem contact op met onze mensen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Enkele referenties

“Wij leveren het beste transport naar Scandinavië, dankzij TachoByte”

Schouwstra Transport

“Nooit meer omkijken naar het uitlezen van de digitale tachograaf”

Melo Transport

“Altijd op de hoogte van de positie van alle voertuigen”

Wim Martens B.V.

TachoByte B.V.

TachoByte zet zich sinds 2007 vol passie in om voor u de beste tachograafoplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie van uw bedrijf. 

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Ritregistratie met keurmerk

Rittenregistratie met keurmerk, goedgekeurd door De Belastingdienst.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.