Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan

Nooit meer handmatig de digitale tachograaf uitlezen? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland en klik op het formulier hiernaast. Binnen 2 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

 

Door de koppeling met de tachograaf wordt naast de actuele positie ook de resterende tijdtijd live weergegeven.
 

Live de resterende rijtijd van bestuurderskaart.

De TachoByte unit is gekoppeld met de tachograaf waardoor de download van uw bestuurderspassen volledig automatisch gaat. Alle bestanden worden via beveiligde verbindingen, bewaard in onze Cloud. De TachoByte Cloud staat op eigen hardware in een Nederlands datacentrum. Geen gedoe, super veilig en geen risico op hoge boetes.

Wij zijn ook klaar voor de slimme tachograaf. Nieuwe bestuurderskaarten ,van de tweede generatie, die vanaf juni 2019 worden uitgegeven kunnen wij probleemloos uitlezen en verwerken.
Wij bieden zeer uitgebreide rapportages, zoals ritrapporten en rij- en rusttijdenoverzichten.
 
Rij en rusttijden overzicht van bestuurderskaard.
Configureerbare uitgangspoorten zorgen voor extra informatie: De huidige draairichting van de betonmixer? Het aantal ledigingen van de afvalcontainers vandaag? Hoe lang is de PTO actief? Deze optie is nu beschikbaar.

Op een enkele kabel kunnen maximaal 12 temperatuur sensoren worden aangesloten. Dit wordt veel gebruikt om 24/7 de temperaturen in een koeltrailer te registreren. Lees hier voor meer informatie.
In de meeste gevallen (afhankelijk van type trekker) is het mogelijk om het systeem aan te sluiten op de FMS.
Met een FMS connectie is nog veel meer voertuig informatie live beschikbaar binnen TachoByte, zoals:
  • Brandstofverbruik.
  • Brandstofnivo in tank.
  • Balg druk.
  • etc.

Contact

TachoByte B.V.
Marssteden 72
7547 TD Enschede
 +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63